چه کسانی کاندیدای ایمپلنت دندان هستند؟
اگر یک یا چند دندان از دست رفته دارید یا دندانهای شکسته و پوسیدهای دارید که قابل ترمیم نباشد، ایمپلنت معمولاً راهحل مناسبی است.
اگر جزء کسانی هستید که از دندان مصنوعی استفاده میکنند یا از بریچهای سنتی خود ناراحت هستید، استفاده از فناوری ایمپلنت را به شما پیشنهاد میکنیم.
در گذشته کسانی که پوکی استخوان داشتند یا سلامت آنها به گونهای بود که مناسب جراحی نبودند کاندیدای کاشت و ایپملنت دندان نیز نباید میشدند. با فناوری و تکنولوژی امروزه این افراد نیز میتوانند از کاشت دندان استفاده کنند.
همچنین ایمپلنت کردن شکافهای دندان را پر میکند. دندانهایی که از دست رفتهاند میتواند باعث شود تا دندانهای مجاور به صورت کج به سمت شکاف جابجا شوند.
این فرایند میتواند روی ظاهر، زیبایی، نحوه حرف زدن و گاز گرفتنتان نیز تاثیر منفی بگذارد. همچنین نیش دندانهای از دست رفته باعث سردرد و ناراحتی میشود. به همین دلیل ایمپلنت دندان گزینه مناسبی برای جلوگیری از چنین مشکلاتی است.
ایمپلنت برای چه افرادی مناسب نیست؟
برای افرادی که در فک، لثه یا دندانهای خود دچار عفونت هستند، مناسب نیست.
این افراد ابتدا باید برای درمان عفونت اقدام کنند؛ زیرا کاشت دندان در چنین افرادی باعث افزایش عفونت خواهد شد.
حتی گاهی دندانپزشک مجبور است ایمپلنت را از فک بیمار خارج کند و با این اتفاق تمام هزینهها و زحمات متخصص هدر خواهد شد.
کاشت دندان برای افراد مبتلا به دیابت فقط در صورتی انجام میشود که پزشک معالج قند خون آنها را به طور مداوم مورد بررسی قرار دهد.
افراد سیگاری هم برای کسب نتیجه بهتر، باید چند ماه قبل از ایمپلنت دندان سیگار را کنار بگذارند؛ در غیر این صورت مراحل ایمپلنت با مشکل مواجه میشود.
افرادی که در حال مصرف آسپرین یا داروهای ضد انعقاد خون هستند تقریبا یک هفته قبل از ایمپلنت باید تحت نظر پزشک مصرف داروها را قطع کنند؛
زیرا این داروها باعث افزایش خونریزی لثه در زمان جراحی خواهند شد.
زنان باردار، افراد تحت درمان رادیوتراپی فک و صورت و بیماران تحت درمان با بیس فسفونات نیز گزینههای مناسبی برای کاشت دندان نیستند.
قیمت کاشت دندان به چه عواملی بستگی دارد؟
عوامل متعددی مانند تعداد دندانهای از دست رفته، تعداد واحدهای ایمپلنت مورد نیاز، هزینه کشیدن دندان، روش انتخاب شده برای کاشت
نوع آرامبخش و مسکن به کار رفته برای بی حسی محل جراحی ایمپلنت، عدم تحت پوشش قرار گرفتن کامل هزینههای ایمپلنت توسط بیمه
محل قرار گرفتن ایمپلنتها، میزان تراکم استخوان فک، هزینههای درمان مشکلات لثه و کیفیت مواد استفاده شده توسط برند تولید کننده برای تولید ایمپلنت روی قیمت ایمپلنت دندان تاثیرگذار هستند.
به طور کلی همه افراد برندهای سوئیسی ایمپلنت دندان را به عنوان گرانقیمتترین برندهای بازار میشناسند. بعد از این برندها گرانترین برند تولیدکننده ایمپلنت متعلق به آلمان است.
برندهای آسیایی هم نسبتا کیفیت خوبی دارند و از لحاظ قیمت مقرون به صرفهتر از برندهای سوئیسی و آلمانی هستند.
برندهای چینی به عنوان ارزانترین و بیکیفیتترین برندهای ایمپلنت در کشور ما طرفداری ندارند.
علاوه بر این موارد عوامل دیگری مانند میزان تجربه دندانپزشک متخصص ایمپلنت و محل راهاندازی کلینیک دندانپزشکی نیز در دستمزد دندانپزشک و قیمت نهایی ایمپلنت نقش دارند.